Sollicitatiebrief & cv


Een pakkende motivatiebrief en een overzichtelijk cv – het zijn cruciale eerste stappen op weg naar een droombaan of een geslaagde carrièreswitch.

Maar hoe val je op tussen de misschien wel honderden collega-sollicitanten?

Ik weet zeker dat ik bijzonder geschikt ben voor deze vacature. Maar schrijven is niet mijn sterkste kant. Dus hoe overtuig ik de ander om mij uit te nodigen?

Al een tijdje niet meer gesolliciteerd? Dan zal je snel merken dat je niet meer wegkomt met een standaard opgemaakte brief en een zakelijk cv. Sommige cv’s zien er tegenwoordig meer uit als een folder, waarin de sollicitant probeert zichzelf als een aantrekkelijk product ‘in de markt te zetten’. Dat vind ik zelf een beetje overdreven. Maar het is absoluut zinvol om je motivatiebrief en je cv een moderne ‘look and feel’ te geven. Het mooist is als brief en cv qua inhoud en opmaak goed op elkaar aansluiten. Zo presenteer je jezelf als iemand met kennis van zaken en gevoel voor stijl.

Wat kun je verwachten van Buro Stilo?

De motivatiebrief/cv die ik voor je maak:

  • is overzichtelijk en stijlvol opgemaakt;
  • laat je capaciteiten, motivatie en ambities duidelijk naar voren komen;
  • is toegankelijk, stijlvol en overtuigend geschreven, op het niveau van je werkveld;
  • (m.b.t. de brief:) sluit goed aan op je cv.

Natuurlijk alles in correct en foutloos Nederlands.

Ik kan ook een ‘tailor cut’ standaardbrief voor je opstellen: een op je cv afgestemde brief die je voor meerdere functies en vacatures kunt gebruiken. Je past de brief dan zelf aan naar gelang de functie waarop je wil solliciteren.

Hoe werkt het?

  1. Je stuurt je cv/ een (oude) motivatiebrief + eventueel aanvullende info.
  2. Ik stuur je een eerste versie. Kijk die even goed door.
  3. Je stuurt eventuele aanvullingen.
  4. Ik stuur de definitieve versie. (Mocht je dan nog dingen anders willen, dan kan dat.)

Ik kan meestal binnen 24 uur leveren.

Sneller nodig? Geen probleem!

Tarieven

Voor een brief of een cv reken ik € 58 ex. btw. Dat is een concurrerende prijs. Voor meerdere brieven / een brief en een cv samen reken ik 20% combinatiekorting.